6 ŞUBAT 2017

Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL, hafta sonunu ev ziyaretlerinde bulunarak geçirdi.

Ziyaret ettiği evlerde aileler ile uzun süre sohbet ederek, onların dertlerine ve sıkıntılarına ortak oldu. Ev ziyaretlerinde asker ailelerini de göz ardı etmeyen Başkan ÖZEL, belediyemizin başta şehit ve gazilerimiz olmak üzere tüm güvenlik güçlerine ve ailelerine sahip çıkacağını söyledi ve ziyaret ettiği ailelerin ihtiyaçlarının tespit edilerek giderilmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi. Ev ziyaretlerinin yanı sıra gittiği yerlerde büyük bir ilgiyle karşılanan Belediye Başkanımız, Üç kuyu mahallesinde bulunan bir haneyi ziyaret edeceği esnada yolda karşılaştığı esnafların çay ikramını geri çevirmeyerek esnaflarla birlikte bir süre oturdu. Esnaf ve vatandaşlarımızın belediyemizden istek ve şikayetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Her türlü istek, talep ve şikayete belediyemizin kapısının açık olduğunu hatırlatarak gerekli çalışmaların yapıldığını ve yapılacağını,  tüm bu çabalar doğrultusunda yeni bir şehir inşa edileceğini ve sorunların yerinde ve doğrudan doğruya ilgili vatandaşlarımızdan öğrenileceğini bir kez daha dile getirdi.