7 ŞUBAT 2017

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam eden Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL, Üç kuyular Mahallesi TOKİ Kapalı Semt Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL, Üç kuyular Mahallesinde bulunan ve Diyarbakır’ın tek kapalı semt pazarı olma özelliğini taşıyan TOKİ kapalı semt pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Her hafta Salı günleri kurulan Pazarda esnafları tek tek gezerek ziyaret eden ÖZEL, pazar esnafının sorunlarını dinledi. Esnaftan çok sayıda teşekkür de alan Başkan,  alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Belediye Başkanı ÖZEL, Yenişehir’in hemen her semtinde, kurulduğu semtin ya da kurulduğu günün adıyla anılan semt pazarları var olduğunu belirterek; “Bu pazarlarda çok sayıda tezgah yan yana kuruluyor, gıdadan tekstile, ev eşyasından bahçe gereçlerine kadar birçok ihtiyaç maddesi satılıyor. Yenişehir’de semt pazarları gerçekten çok düzenli bir faaliyet gösteriyor. Belediyemiz, bir düzen ve tertip içerisinde vatandaşlarımıza her bölgede çok güzel bir semt pazarı hizmeti veriyor” dedi.

Ayrıca pazar çıkışında değerlendirmelerde bulunan Başkan ÖZEL, semt pazarı esnafı ve vatandaşları ziyaret etmenin önemi de değinerek; “Esnaf ve vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Bu vesile ile dilek ve şikâyetlerini öğrenmiş olduk. Gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımızda bir memnuniyet söz konusu, pazarlarımızdaki hizmetlerin aksamadan daha iyi yapılabilmesi için gayretimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.