27 ARALIK 2016

Yenişehir Belediyesi Başkanı Dr.Mehmet ÖZEL mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların talep ve isteklerini dinledi.

Yenişehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda belediye fen işleri müdürü, imar ve şehircilik müdürü de hazır bulundu.

Mahalle muhtarlarının talep ve isteklerinin dinlediği toplantıda, sorunların zaman içerisinde çözümü için büyükşehir belediye başkanlığıyla işbirliği içerisinde çalışılacağı vurgulandı.

Belediyenin kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu, muhtarların doğrudan doğruya belediye hizmetleri ile ilgili isteklerini bildirecekleri ayrı bir telefon hattı tahsis ettiklerini ifade eden Dr.Mehmet ÖZEL, muhtarların günün her saatinde kendisine  rahatça ulaşılabileceğini belirtti.