10 MART 2017

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bir program tertip ederek tüm hanımların Kadınlar Gününü kutladı.

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programı saat 14.00’te Şehitlik mahallesi Benü-sen Mahalle Evinde gerçekleştirildi. Programa Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü, belediye çalışanları, kaymakamlık çalışanları ve mahalle sakinleri katıldı. Kur’an Tilaveti ile başlayan programda, kadın ve çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler de yapıldı. Belediyemiz tarafından hazırlanan, içerisinde Kur’an-ı Kerim, yazma ve karanfil bulunan hediye paketleri kadınlarımıza armağan edildi. Uzun sohbetler eşliğinde düzenlenen yemek ile birlikte program sona erdi.