17 MART 2017

Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet Özel, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Şehitlik, Kooperatifler ve Aziziye mahallelerinde yaşayan aileleri ziyaret eden Özel, ailelerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Kaymakam Dr. Mehmet Özel, ilçeye bağlı mahalleleri gezerek mağdur vatandaşların evlerini ziyaret ediyor. Günün büyük bir bölümünü sosyal yardım işlerine ayırarak evlere misafir olan Özel, mağdur ailelerin sounlarını yerinde incelemek üzere Yenişehir İlçesi Şehitlik, Kooperatifler ve Aziziye mahallelerini yaşayan aileleri ziyaret etti.

Şehitlik mahallesinde oturan ve oğlunun polis olmasını isteyen Remziye Epek, kendilerine destek olan ve ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Özel’e teşekkür etti. Ailenin istek ve şikayetlerini dinleyen Özel, Epek ailesinin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verirken son üç ay içinde 100 kadar eve misafir olduğunu ve sorunlarının çözüldüğünü kaydetti. Özel, “ Vatandaşlarımız belediyeye geliyor. Kendilerini ifade ediyorlar ama bizim insanların ayağına gitmemiz lazım. Hizmet sunduğumuz vatandaşlarımıza sahip çıkmamız lazım. Bunun en iyi yolu aile ziyaretleridir. İnsanları yaşadıkları ortamlar içinde görmek, onların dertlerini dinlemek, sorunları yerinde çözmek doğru olandır. Bunun için ev ziyaretleri yapıyoruz. Halkın bize ilgisini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ev ziyaretlerinin yanı sıra çevrede bulunan esnafları da ziyaret eden Başkan Özel, esnaflarla sohbet ederek, esnafların belediyeden istek ve şikayetlerini dinledi. Sorunların bir an önce çözüme kavuşturalacağını belirten Özel, ev ziyaretlerine devam etti.