Liseler Arası Münazara Yarışmasının finali bugün gerçekleştirildi
Tarih : 08-05-2018 160 defa incelendi

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’ın talimatıyla hayata geçirilen Yenişehir Değerler Eğitimi Projesi kapsamında düzenlenen Liseler Arası Münazara Yarışmasının finali bugün gerçekleştirildi.

Yenişehir Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında 19 Şubat'tan beri devam eden Liseler Arası Münazara Yarışmasının bugün düzenlenen finalinde Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi ve Selahaddin Eyyübi Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

Nezaket içinde centilmence fakat beyin fırtınası estirilen bir münazara sonunda Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Tüm liselerin kıyasıya yarıştığı Liseler Arası Münazara Yarışmasında Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi tüm rakiplerini eleyerek şampiyon oldu. Yenişehir Belediyesi olarak Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’ni tebrik ediyoruz.

Liseler Arası Münazara Yarışmasına katılım sağlayan tüm okullarınıza teşekkür ederiz.