11 Okula Konferans Salonu Yapılıyor
Tarih : 14-09-2018 129 defa incelendi

Yenişehir Belediyesi Okullara Desteğini Sürdürüyor

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’ın talimatıyla okullarda gerçekleştirilen tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları ile öğrencilerin daha güzel ve nezih bir ortamda eğitim görmelerini sağlamanın yanı sıra okullara kazandırılan Z Kütüphane ve Konferans Salonu ile eğitimde kalitenin yükselmesine de katkı sağlanıyor.

İlçemize bağlı okullarda yapımı devam eden Z Kütüphane ve Konferans Salonlarının 2018-2019 eğitim-öğretim sezonuna yetişmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

11 Okula Konferans Salonu Yapılıyor

Konferans Salonları öğrencilerin sinema, tiyatro gösterileri, okur-yazar buluşmaları… gibi birçok farklı faaliyette değerlendirebilecekleri şekilde dizayn edildi. Çok amaçlı kullanılabilecek bu salonlar öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor.