16 adet Kuran Kursunda yürütülen tadilatlar devam ediyor
Tarih : 27-06-2018 6 defa incelendi

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’ın talimatıyla Yenişehir ilçesi Müftülüğü’ne ait 16 adet Kuran Kursu ve 1 adet yatılı erkek yurdunun bakım-onarım işi devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe merkezinde ve birçok mahallede bulunan cami, kuran kursları, taziye evleri ve okulların genel bakımı ve onarımı yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bu kapsamda çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda belirlenen 16 adet Kur’an Kursu ve 1 adet yatılı erkek yurdunda bakım-onarım çalışmaları başlattı.

Kur’an Kursları ilim ve irfanın paylaşıldığı yerlerdir…

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilim, irfan yuvası Kur’an Kurslarının eksiklerini belirleyip itinalı bir şekilde ivedilikle gideriyor. Belirlenen Kur’an Kurslarında gerekli tadilatlarının, boya, badana ve peyzaj çalışmalarının tamamlanması ile yeniden eğitime sunulacaktır.