2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
Tarih : 14-09-2018 36 defa incelendi

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısına katıldı.

Devlet Su İşleri Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak planlamalar görüşüldü. Bu çerçevede; okul çevrelerindeki güvenlik kameraları ve fiziki tedbirlerin durumu, okul çevrelerinde uyuşturucu ve benzeri madde satışına karşı alınacak önlemler, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler, okul kantinlerinde yapılacak olan denetimler ve faaliyetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi.