8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
Tarih : 09-03-2018 129 defa incelendi

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL, Yenişehir Belediyesi’nde çalışan kadın personelin “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” Rabia-tül Adeviyye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle kutladı, kadın çalışanları tek tek kutlayarak karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL, Yenişehir Belediyesi bünyesindeki yönetici, memur, işçi ve hizmet alımı yolu ile çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Rabia-tül Adeviyye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde toplanan Yenişehir Belediyesi’nin kadın çalışanları, Kadın merkezimizdeki kursiyerlerimiz tarafından kendileri için özel hazırlanan programı zevkle izlediler. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal Rabia-tül Adeviyye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nde kurs gören kursiyerlerin hazırladığı el emeği göz nuru eserlerini beğeniyle inceledi.