Ahmet Özhan, Yenişehir Ramazan Etkinliklerine renk kattı
Tarih : 24-05-2018 11 defa incelendi

Ahmet Özhan birbirinden güzel eserleri ile Yenişehir Ramazan Etkinlikleri Gecesine ayrı bir renk kattı

Yenişehirliler İftardan sonra Dağkapı Meydanı’nda Ramazan Etkinliklerinde buluşmaya devam ediyor. Bugünkü Ramazan Etkinlikleri Programımıza Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdullah Çiftçi, protokol üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programın ilk bölümünde çocuklar Animasyon Gösterileri, Hacivat-Karagöz Oyunu, Kukla Gösterileri ve Ateş Gösterisi ile doyasıya eğlendi. Çocuklar eğlencenin tadını çıkarırken Belediyemizin kendilerine ikram ettiği balon, patlamış mısır ve pamuk şekerlerden aldılar.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Etkinliklerimizin ikinci bölümünde Hemşehrilerimizin huzuruna Türk Sanat ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan çıktı. Sevenleri tarafından yoğun ilgi gören Özhan, Türk musikisinden pek çok eseri sahnede hayranları için seslendirdi. İzleyenlerden büyük alkış toplayan Ahmet Özhan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.