Belediyemiz tarafından yürütülen sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında
Tarih : 11-01-2018 106 defa incelendi

Belediyemiz tarafından yürütülen sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında geleneksel Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterisi düzenledi.
Belediyemiz, geleneksel değerleri yaşatmak, çocuklarımıza birlikte hareket etmeyi aşılamak için düzenlediği Hacivat ve Karagöz oyunu etkinliğini, İlçemizde öğrenim gören öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.Kongre ve Kültür Merkezinde çeşitli ikramlar ile misafir edilen öğrenciler, farklı ve eşsiz bir gün yaşatıldı.
Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’’ çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklere katılımını önemsediklerini vurgulayarak, gösterinin toplamda 22.000 öğrencimize ulaşana kadar devam edeceğini belirtti.Yapılacak etkinliklerde öğrencilerimizi misafir etmekten memnuniyet duyacaklarını ve bu tarz etkinliklerin geleneksel kültürümüzün yaşatılması için önemli olduğunu ifade ederek, çalışmalarda emeği geçen tüm personellere teşekkür etti.’’