Eyvan Grubu Sıra Gecesi ile Yenişehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine renk kattı
Tarih : 22-05-2018 364 defa incelendi

Dağkapı Meydanı’ndaki Ramazan Etkinliklerimizin ilk bölümü Animasyon Gösterileri ile başladı. Ateş gösterisi ve kukla show ile eğlenen çocuklara Belediyemiz tarafından çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Aileleri ile birlikte Ramazan Etkinliklerinin düzenlendiği alanı dolduran çocuklar gösterileri gözlerini kırpmadan izlediler ve doyasıya eğlendiler.

Animasyon gösterilerinin ardından sahneyi Eyvan Grubu aldı. Eyvan Grubu söyledikleri türkülerle, ezgilerle dinleyenlerini mest etti. Eyvan Grubu sıra gecesi ile dinleyenlerine güzel bir müzik ziyafeti verdi.