Kaymakam ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL İlköğretim Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldı.
Tarih : 11-01-2018 373 defa incelendi

Kaymakam ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL İlköğretim Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldı.
2017-2018 eğitim öğretim yılı açılışı kapsamında ilçemiz okullarından Öğretmen Mehmet Sabri Güzel İlkokulunda yapılan etkinliğe katılan Kaymakam ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL, öğrencilerin halkoyunları gösterisini izledikten öğrencilerle sınıflarda buluşan KARTAL, bir süre sohbet ettikten sonra minik yavrularımıza hediye dağıtarak başarılar diledi.

İlçemiz okullarında görev yapan okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL,’’Eğitimin,yönetim alanında en önemli meselelerden bir tanesidir.Dünyada ve Ülkemizde ki sıkıntılar eğitimsizlikten kaynaklanmaktadır.Eğitim kalitesi binalar ve donanımlarıyla değil,öğretmenlerimizin dinamizmi sayesinde hayat bulur.İlçemizde görev yapan bütün öğretmenlerimiz,yavrularımızın evlerini ziyaret ederek,ihtiyaçlarını ve eğitim şartlarını yerinde göreceklerdir.

Öğretmenlerimiz anne ve babadan sonra en değerli varlıklardır.Tüm hiyerarşi ile bir aile olarak ilçemizde öğrenim gören yavrularımız için Kaymakamlık ve Belediye imkanlarını kullanarak ne gerekiyorsa yapacağız.Çocuklarımızı uyuşturucu ve terör bataklığına sevk etmeye çalışan haçlı zihniyetine karşı el birliğiyle mücadeleye devam edeceğiz.Okullarımızın güvenliği konusunda alınmış tedbirler var,bunları arttırarak dışarıdan içeriye zararlı madde ve insan girişine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.Yavrularımıza zarar verenlerin kökünü kurutana kadar hiç kimseye müsamaha göstermeyeceğiz.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının bütün öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.