Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliklerle Kutlandı
Tarih : 07-11-2018 42 defa incelendi

Yenişehir Belediye Başkan Yrd. Ahmet Salduş, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa katıldı.

Programa Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu’nun kıymetli eşleri Ayşe Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla’nın yanı sıra, Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde yatan lösemili çocuklar ve aileleri ile öğrenciler katıldı.

Programa başlamadan önce Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde yatan lösemili çocukların yüzleri boyandı. Sahnede çeşitli oyunlar oynayıp eğlenen çocuklar programın sonunda konuklarla birlikte pasta kestiler. Ardından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Programın ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Çocuk Hematoloji Bilim dalı Kemoterapi ünitesine katkılarından dolayı Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal adına Yenişehir Belediye Başkan Yrd. Ahmet Salduş'a teşekkür plaketi verildi.