Ramazan Etkinlikleri hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile devam ediyor
Tarih : 19-05-2018 282 defa incelendi

Belediyemiz tarafından Dağkapı Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Etkinlikleri hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Yediden yetmişe herkese hitap eden etkinliklerde en çok eğlenen tabiki çocuklar oluyor.

Çocuklar kendileri için kurulan şişme oyun parkında gönüllerince eğlendiler. Çocuklar sahnelenen animasyon gösterilerini, orta oyunları izlerken onlara çeşitli ikramlarda bulunuldu, balonlar dağıtıldı. Gönüllerince eğlenen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Düzenlenen etkinlikte sahne alan Grup Yürüyüş söylediği ilahi ve ezgilerle katılanlara güzel bir gece yaşattı. Hemşehrilerimiz gecede söylenen ilahi ve ezgilerle keyifli dakikalar yaşarken, Programda Grup Yürüyüş, birbirinden güzel eserleri ile vatandaşların da eşlik ettiği ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı.

Ramazan ayının manevi ruhuna uygun etkinliklerle Yenişehir Belediyesi’nin vatandaşları her gece Dağkapı Meydanı’nda buluşturmaya devam edeceğini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti, Ramazan ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda tüm İslam aleminin Ramazanı Şerifini kutladı.