Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi Çocuklar
Tarih : 10-06-2018 197 defa incelendi

Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi Çocuklar

Yenişehir Belediyesi Dağkapı Meydanı’nda Ramazan ayı boyunca düzenlediği Ramazan Etkinlikleri ile Ramazan’ın manevi atmosferini vatandaşlarına doya doya yaşatmaya devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi düzenlediği etkinliklerle eski ramazanlardaki neşeyi, birlikteliği bir nebze de olsa çocuklara yaşatmaya devam ediyor. Animatörlerin özel kıyafetleriyle canlandırdığı çizgi film karakterleri çocuklar tarafından beğenilerek izlendi. Dağkapı Meydanı’na aileleri ile gelen çocuklar Kukla Gösterileri ile keyifli saatler yaşarken kendileri için özel düzenlenen yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu. Yapılan yarışmalarda hoş vakit geçiren çocuklara çeşitli hediyeler verildi, pamuklu şeker ve balon dağıtıldı. Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar, yapılan etkinliklerden dolayı Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’a teşekkür ederek, unutulmaz bir Ramazan geçirdiklerini söylediler. Ramazan Etkinliklerimizin ikinci bölümü Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti dinleyenleri mest etti…

Programımızın ikinci bölümünde birbirinden değerli hocalarımızın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile Ramazanın maneviyatına doydu dinleyenler. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından Sümer Camii imamı Abdulvasi Yaz hocamız Dağkapı Meydanı’na gelenlerle Ramazan Sohbeti gerçekleştirdi.