
Tarih : 30-01-2018 3 defa incelendi
Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, İlçeye bağlı bulunan tüm okullarda tespit edilen 3500 öğrenciye sömestr tatili hediyesi olarak mont,ayakkabı ve tatil seti hediye etti.
Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal havaların soğuması ile vermiş olduğu talimatla, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ilçeye bağlı bulunan okullarda maddi durumu düşük 3500 öğrencinin tespitini sağladı.
-GERİ DURMAYACAĞIZ-
5 Nisan Ilköğretim Okulu’nda öğrencilere sömestr tatili karne hediyesi olarak tatil seti, ayakkabı, mont dağıtan Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal , devletin kaynaklarını asli sahipleri olan gençlere ve çocuklara harcamaktan geri durmayacaklarını söyledi.
Başkan Kartal,”Bugün yarıyıl tatilinden önce maddi durumu elverişsiz 3500 yavrumuza hediye olarak bot ,mont ve yarı yıl tatil seti dağıtıyoruz. Bu vesileyle her platformda çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda halkın tüm kesimlerine başta çocuklarımız, yaşlılarımız ve fakirlerimiz olmak üzere şefkatle hürmetle hizmet etmeye canla başla devam edeceğiz. Karnelerini alan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Başkan Kartal’dan Karne hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.
Öte yandan ilçeye bağlı okullarda gerçekleştirilen sömestr tatili karne hediyeleri, ilce kaymakamı sayın Kartal adına İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü tarafından sürdürüldü.

Yüzme Öğreniyorum Hayallerime Dalıyorum

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 80. yıldönümü

Sema Gösterisi Diyarbakırlıları Büyüledi

Yenişehir Zabıtası Marketleri Denetledi

Eli Dolu Mahallesi Taziye Evi'ndeki Bakım Onarım Çalışmaları Sona Erdi

Okul Önlerindeki Denetimler Devam Ediyor

Tam Teçhizatlı Mobil Ağız ve Diş Bakımı Aracımız Şifa Dağıtıyor

Türk Kızılayı 1.Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA, Belediye Başkanı Serdar KARTAL'ı ziyaret etti.
MEMUR-SEN VE BEM-BİR-SEN İL BAŞKANLARI BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Anadolu’nun Renkleri ve Adımları Buluşuyor
TÜGVA Diyarbakır İl temsilcisi Mahmut Yağmur Belediyemizi ziyaret etti

Hava Şehitliği peyzaj düzenleme çalışmaları devam ediyor

Yenişehir Bld 2-0 Pasur Bld
