Yenişehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor
Tarih : 29-05-2018 458 defa incelendi

Yenişehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor

Ramazan ayı boyunca Dağkapı Meydanı’nda düzenlenecek Ramazan Etkinliklerimize vatandaşlarımız yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Yenişehir Belediyesi düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle yediden yetmişe her kesimin ilgisini çekerek Dağkapı Meydanı’nı şenlendirmeye devam ediyor.

Animasyon gösterileri ile başlayan gece de Hacivat Karagöz Gölge Oyunu ile çocukları doyasıya eğlendiler. Çocukların neşesi gösteriler sırasında kendilerine ikram edilen pamuk şeker ve balonlarla bir kat daha arttı. Animasyon gösterilerinin ardından Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin sergilediği birbirinden farklı yörelerin halk oyunları gösterileri ve Davul Show ile devam etti. İzleyenler tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen gösteriler sonunda Halk Oyunları Ekibi uzun süre alkışlandı.