KAPI KAPI DOLAŞIP VATANDAŞI DİNLİYOR

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, göreve başladığı günden bu güne ilçede hane ziyaretleri kapsamında çalmadık kapı bırakmıyor.

Yenişehir İlçesi Aziziye ve Üçkuyu Mahalleleri'nde vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Beşikci, ailelerin sosyal, ekonomik  ve eğitim durumlarına kadar tüm sorun ve taleplerine çözüm buluyor.

Üçkuyu ve Aziziye Mahalleleri'nde yapmış olduğu ziyaretlerde İmkânların elverdiği ölçüde, Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit edip en kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşlar ile gönül bağı kurmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Sosyal ve Katılımcı Belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve talepleri konusunda ne kadar hassas olsak da, henüz çözüme ulaşmamış sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle sokak sokak, ev ev, dükkân dükkân gezerek vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Bunu yaparken de vatandaşlarımızla aramızda bir gönül bağı kurmuş oluyoruz. Vatandaşlarımızla bire bir görüşmek onlar kadar bizleri de memnun etmektedir. Bizlere evinin kapısını açan, işyerlerinde ağırlayan tüm vatandaşlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum  ” dedi.

İlk kez bir Belediye Başkanına sorun ve taleplerini doğrudan iletmekten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise yapılan ziyaret ve desteklerden dolayı Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci'ye teşekkür ettiler.