YENİŞEHİR PROJELERİNİ SERGİLEDİ

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde  düzenlen Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisinde yerini alarak Yenişehir İlçesinde gençlere yönelik geliştirilen projelerini sergiledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in dün açılışını  gerçekleştirdiği  kongreye Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Belediye Başkanı Murat Beşikci ile  Yenişehir Belediyesi Proje Koordinasyon ekibi katıldı.

Yenişehir Belediyesi tarafından  ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde açılan stadanta Yenişehir Belediyesinin yapmış olduğu İlkbahar Millet Kıraathaneleri,Teknoloji ve İnovasyon Merkezi,Akıllı Bisiklet Durağı,Yeşil Kuşak,Mahallede Spor ve Sanat,Bilgi Evleri Projeleri katılımcılara tanıtıldı.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren gençlere yönelik yapılabilecekler noktasında araştırmalar yaptıklarını ve yoğun mesailer harcadıklarını belirten Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, ilçemizde tamamlamış olduğumuz bir birinden farklı merkezlerimizde gençlerimize  yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden tutun bir çok alanda açmış olduğumuz  kurslar ve  etkinlikler düzenliyoruz.’’dedi.

GENÇLERİMİZE ÖNEM VERMEKTEYİZ
Başkan Beşikci,Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu ülkenin gençlerine hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlık duymaktayız. Diyarbakır Yenişehir Belediyesi olarak daha huzurlu ve daha modern bir ilçe olma yolunda  gençlerimizin fikirlerine her zaman için önem vermekteyiz.’’şeklinde konuştu.